OPG Gašparac

Naslovna

Na obiteljskom gospodarstvu proizvodimo širok spektar  zdravih prirodnih proizvoda. Ograničene količine proizvedenih proizvoda do sada smo plasirali stalnim poznatim kupcima. Povećanjem proizvodnih kapaciteta te suvremenom tehnologijom proizvedene količine odlučili smo plasirati vlastitom prodajom, pošto smo mišljenja da preprodavači odnesu najveći dio vrijednosti proizvoda. Obiteljsko gospodarstvo proizvodi ograničene količine proizvoda iz ponude a njihovu kvalitetu smatramo najboljom reklamom. Garantiramo kvalitetu naših proizvoda kao zdravih prirodnih te minimalno tretiranih zaštitnim sredstvima.

Zahvaljujemo na posjeti u nadi da ćete na našim stranicama pronaći nešto za sebe.

Prodajemo sadnice Goji-a

- veličina 70-110 cm
- nalaze se u vrećicama promjera 18cm i visine 20cm
- sadnice ulaze u drugu godinu

Cijena 1 sadnice : 50,00 kn (sa PDV-om)

Narudžbe preko webshopa ili na mob. 091 582 3962

Objavljeno: 24.08.2010
Oprašivanje voćnjka

Započeli smo primanje predbilježbi za stacioniranje pčelinjih zajednica u intenzivnom uzgoju voća i povrća. Pčele u fazi cvjetanja tj. oprašivanja podižu prinose kod pojedinih kultura do 30%. Javite nam se te ćemo utvrditi zajedničke interese.

Objavljeno: 26.10.2009
Dar mladenaca

Od 01.10.2009. godine u ponudi možete odabrati mala pakiranja Medice koja se najčešće traže za svadbene svečanosti. Uz odabranu ambalažu izrađujemo natpise tj. etikete prema Vašim zamislima i zahtjevima. Navedeno predstavlja prigodan poklon i zahvalu mladenaca uz fotografiju i ......

Objavljeno: 26.10.2009
Pčelinji ubodi

Pčelinji otrov te ubodi pčela sve više se primjenjuju u medicini. Pčelinji otrov je izlučevina žalčanog sustava pčele, a osnovna mu je prirodna namjena štititi pčelu i njezinu zajednicu od neprijatelja. To je gusta tekućina vrlo karakterističnog mirisa i gorkastog, kiselkastog okusa. U "Kuranu" je tekst o pčelinjem otrovu koji glasi: "Iz njihovih trbuha nastaje tekućina koja je medicina za ljude". U pučkoj medicini primjenjuje se kao protureumatik, a novija istraživanja primjene pčelinjeg otrova u liječenju pokazuju da pčelinji otrov utječe na ublažavanje boli, sniženje krvnog tlaka, smanjenje kolestelora u krvi, povećanje radne sposobnosti i drugo.
Pčelinji otrov također štiti organizam od zaraznih bolesti, koristi se za liječenje upala zglobova, raznih neuralgija i akutnih upala krvnih žila.
Pčelinji otrov primjenjuje se kod liječenja najtežih bolesti multiple skleroze (MS)....

Objavljeno: 25.10.2009Recept - Medena piletina

Sastojci
3 limuna, dva iscijediti, a treći narezati na 8 kriški 55 g maslaca 45 ml meda 1 češanj češnjaka, usitnjen 4 grančice ružmarina, sol i papar, 4 prsa i 4 batka, 750 g krumpira, narezanog na male kriške

Priprema
1. Ugrijte pećnicu na 200 Celzijevih stupnjeva.
2. U malom lončiću lagano zagrijte limunov sok, maslac, med, češnjak, ružmarin i začine, dok se maslac ne otopi.
3. U kalupu za pečenje posložite piletinu i krumpire.
4. Prelijte tekućinom.
5. Među krumpire posložite kriške limuna i stavite u pećnicu 50 do 60 minuta.
6. Povremeno prelijte sokom u kojem se peče.

Objavljeno: 25.10.2009